Incasso

Iedereen kan te maken krijgen met wanbetalers. Of u nu particulier of ondernemer bent, het kan gebeuren dat u nog geld krijgt van iemand en dat het erg lastig blijkt om dat geld daadwerkelijk te innen. Wat dan? Is het onwil of heeft de ander het moeilijk? Zou u niet gewoon nog even wachten? Of moet u gelijk een rechtszaak aanspannen om uw vordering betaald te krijgen?

Zo snel mogelijk actie ondernemen, vinden wij. Dat hoeft niet altijd een rechtszaak te zijn. Soms volgt de betaling na een brief van ons, of na een dagvaarding. Maar ja, in sommige gevallen moeten we wat harder optreden om datgene te halen wat u toekomt. Gelukkig hoeft u dat niet zelf te doen, want daar heeft u ons voor.

Incasso voor ondernemers

Heeft u al een MKB Deal? Dan voeren Van der Maas & Verhoog Advocaten incassoprocedures voor u tegen een heel scherp, resultaatafhankelijk tarief. Levert de procedure niets of bijna niets op, dan betaalt u een laag tarief. Pas als er meer dan 80% van de inzet van de procedure is binnengehaald, betaalt u het volledige tarief. Dit maakt het een stuk aantrekkelijker om te procederen.

Faillissement van debiteur aanvragen

Het aanvragen van het faillissement van uw debiteur kan een uitstekend incassomiddel zijn. Heeft u een MKB Deal met ons gesloten, dan verzorgen wij de  faillissementsaanvraag voor een vast bedrag van € 750.

Alle advocaatkosten, kosten van uittreksels uit het handelsregister enz. zijn hierbij inbegrepen. De kosten van de rechtbank, de deurwaarder of andere derden zijn variabel en worden apart gefactureerd.

Tip van de Meester: Uw debiteur betaalt niet? Vraag zijn faillissement aan!