De advocaat van ondernemers

De ideale cliënt van Peter van der Maas is een ondernemer met een ingewikkeld zakelijk of financieel probleem. Peter duikt diep in de materie en komt weer boven met alle theoretische en feitelijke informatie. Vervolgens werkt hij tot in detail een praktische oplossing uit waarin alle partijen zich kunnen vinden. Die oplossing bereikt hij liever in goed overleg dan door te procederen. Over dat onderwerp zijn alle advocaten van dit kantoor het eens!

Peter kijkt altijd verder dan zijn neus lang is. Vaak vindt hij nog nieuwe mogelijkheden of gevaren, terwijl anderen denken dat ze alle informatie al boven water hebben. Zijn enthousiasme gaat dus hand in hand met grondigheid, oog voor detail en de behoefte aan een degelijke basis. Zakelijke issues, contracten, financiële problemen en alles wat met belastingen te maken heeft, daarin voelt hij zich thuis.

Sport en film

Behalve werken is sporten een grote hobby van Peter. En dat is nog zacht uitgedrukt. De meester heeft in 2018 de Alpe d’Huez triatlon gedaan. Wat dit feestelijke gebeuren inhoudt? Het begint met 2,2 km zwemmen in het stuwmeer. Daar geldt een zwemverbod. Eenmaal per jaar gaat de energiecentrale uit en mag er tijdens dat specifieke evenement worden gezwommen. Het tweede onderdeel omvat 120 km fietsen over 3 bergen en de triatlon wordt afgerond met een halve marathon op de Alpe d’Huez. Alstublieft.
Afgezien van dit soort topprestaties sport Peter zes keer per week en ‘doet hij er nog wat wedstrijden bij’. Sporten mag dan een privéaangelegenheid zijn, het is in feite een parttime baan.

Wanneer hij er tijd voor heeft snapt niemand, maar Peter is óók nog dol op films en series. Heeft u nog tips? Hij is toe aan een paar nieuwe titels.

Rechtsgebiedenregistratie

Peter van der Maas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

  • bouwrecht
  • personen- en familierecht
  • burgerlijk procesrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Onlangs kreeg Peter deze referentie van een relatie:

Peter van der Maas is een kapsones-vrije advocaat

Die zijn zeldzaam. What you see is what you get. Peter houdt van complexe zaken en werkt net zo lang door tot hij de perfecte oplossing heeft. Bij voorkeur zodanig, dat alle partijen tevreden zijn met de uitkomst en zonder te procederen.
Dat neemt niet weg dat hij keihard vecht voor zijn cliënten: hij haalt alles uit de kast voor een maximaal resultaat. Hij beseft dat je met goed overleg verder komt dan met je hakken in het zand. Denkt je wederpartij daar anders over, dan is de boot aan. Wij leggen onze zaken graag in de kapsones-vrije, deskundige handen van Peter van der Maas.

E-mail Peter van der Maas